Fokus på madspild

Ud over at have et stærkt fokus på sunde og bæredygtige fødevarer sigter Toma mod at reducere madspild. Vi uddanner vores medarbejdere til at udnytte overskudsmaden i vores kantiner.

Derudover har vi fokus på at reducere kødforbruget, og vi har et stort udvalg af frø og bælgfrugter og miljøcertificerede råvarer og produkter, som vi tilbyder vores gæster.

 

Økologi og lokale råvarer

Vi anvender gerne økologiske råvarer, i det omfang det giver mening. Det vigtigste for os er nemlig at benytte os af friske lokale råvarer. Vi vil derfor fravælge økologi, hvis valget betyder transport af råvarer over lang afstand.

Denne transport er ikke det bæredygtige valg, og derfor vælger vi friske danske råvarer i sæson fremfor økologi som den mest bæredygtige løsning.

En tryg og sikker kantine

I forhold til kantinen er vores personale naturligvis uddannet i at overholde de aktuelle retningslinjer i forhold til COVID-19. Vi sørger for hele tiden at være opdateret på situationen og følger alle Sundheds- og Fødevarestyrelsens anbefalinger.

Toma vejleder gerne om, hvordan I får den mest optimale løsning ud fra jeres behov og samtidig sikrer en hyggelig, atmosfærefyldt og tryg kantine for jeres medarbejdere.

 

En god atmosfære

Det er vigtigt, at jeres medarbejdere får mulighed for at få et godt og sundt måltid midt på dagen. Ligeså vigtigt er det, at de føler, de kan slappe af - og at der i kantinen er skabt en hyggelig og afslappende atmosfære, hvor man kan lade batterierne op i frokostpausen.

Vi oplærer vores medarbejdere til at være serviceminded og imødekommende, så den gode atmosfære kan opnås. 

kontakt os for at høre mere

For at kunne besvare din henvendelse har vi brug for dit samtykke til at gemme og behandle dine personoplysninger.