En tredobbelt bundlinje

Bæredygtighed er en vigtig del af Tomas daglige drift og strategiske arbejde. I Toma bygger vores bæredygtighedsarbejde på FN's Verdensmål og den tredobbelte bundlinje, hvor vi arbejder og sætter mål indenfor 3 områder: virksomhedsansvar, socialt ansvar og klima/miljøansvar

Virksomhedsansvar

Stabil økonomisk udvikling og høj kundetilfredshed.

Toma vil opnå langsigtet bæredygtighed gennem en sund økonomisk udvikling samtidig med, at vi fastholder fokus på vores værdier, god forretningsetik og stærke kunderelationer.

Socialt ansvar

Tilfredse medarbejdere og lige muligheder for alle

Vi arbejder hver dag for at passe godt på vores nuværende medarbejdere. Derudover ønsker vi at give en håndsrækning til dem, der står uden for arbejdsmarkedet ved at tilbyde fleksible jobmuligheder. Denne beskæftigelsesindsats sker i samarbejde med jobcentre og kommuner - og er til gavn for samfundet der får flere borgere i arbejde, til gavn for Toma som får engagerede medarbejdere, men mest væsentligt til gavn og glæde for de borgere, som kommer ind på arbejdsmarkedet og får et godt arbejdsliv. 

Klima og miljøansvar

Ansvarligt forbrug og mindre spild

Miljø er også vores ansvar. Vi arbejder altid for at tænke grønt og bæredygtigt, og for at understrege vores grønne fokus er vi miljøcertificeret i henhold til ISO 14001. Vi prioriterer bæredygtighed og miljø i vores dagligdag for eksempel i forbindelse med indkøb af materialer og udstyr. Eksempelvis består de rengøringsmidler, vi bruger til daglig rengøring - og som udgør vores basispakke - udelukkende af miljømærkede produkter, som hverken indeholder parfume eller farvestoffer. De er mærket med enten det nordiske Svanemærke eller EU-blomsten, hvilket sikrer en minimal miljøpåvirkning og arbejdsmiljøpåvirkning.

Eksempler på vores bæredygtighedsindsatser

Kontakt os for at høre mere

For at kunne besvare din henvendelse har vi brug for dit samtykke til at gemme og behandle dine personoplysninger.