"Siden 2016 har Toma leveret både kantinedrift og rengøring hos Blue Water Shipping i Taulov. Jeg oplever Toma som en professionel, kreativ og løsningsorienteret samarbejdspartner. De forstår vores behov og er meget fleksible. Vi er meget tilfredse med rengøringen og hver dag leverer de variereret og velsmagende mad lavet af friske og lækre råvarer”.

- Mikkel Østergaard Kruse, Director Taulov & Director Road Operations Denmark, Blue Water Shipping

”I HK-Midt har vi igennem mange år haft Toma til at varetage rengøringen af vores administrationslokaler samt stå for kantinedrift i både vores personalekantine og vores konferencecenter ”Mødecenter Fabrikken”. Toma sørger for morgenmad og frokost til personalet samt forplejning til vores gæster i konferencecenteret. De sørger desuden for en høj standard på rengøringsområdet, som jo er ekstra vigtigt i øjeblikket pga Corona.

Der er en rigtig god kontakt mellem Tomas ansatte og vores medarbejdere i huset, og vi føler, at der altid er mulighed og fleksibilitet til at løse de udfordringer, vi måtte stå overfor. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.”

- Joan Vibeke Thygesen, Ledelsessekretær, HK Midt

”Toma har ansvaret for både rengøring og kantinedrift hos os. Vi oplever Toma som en ansvarlig samarbejdspartner, der leverer rigtig dejlig mad og god service. Vi har en god og ærlig dialog – og de aftalte budgetter overholdes.”

- Annette Vallentin, Nordic Facility Manager/Site Manager Administrative sites, 

Air Liquide Danmark A/S

"Jeg oplever Toma som professionel, kreativ og løsningsorienteret leverandør. De forstår vores behov, og hver dag leverer de variereret og velsmagende mad. Vigtigst af alt for SPF, så har Toma sørget for, at vi har en super stabil og kompetent medarbejder i vores køkken, som forstår at bringe hygge og fællesskab ind i vores frokostpauser. Der er altid et smil og overskud til at tage hensyn til den enkelte. Når hun har ferie, er Toma altid klar med vikar. Det spiller bare!"

- Ditte Vinkler Svendgaard, HR og Kommunikationschef, SPF Danmark

Kontakt os

For at kunne besvare din henvendelse har vi brug for dit samtykke til at gemme og behandle dine personoplysninger.