"Kan man være begejstret for at arbejde med rengøring? Det er vi! Professionel rengøring er et håndværk, som man - ud fra faglig ekspertise - kan opsætte rammer for og stille krav til i standarder. Det er ikke noget, man bare gør."

"Bæredygtig rengøring af høj kvalitet er for os mere og andet end blot rene gulve og de rette midler. Vi vil passe på vores kunders værdier og skabe et sundt, rart og rent miljø for såvel vore kunders medarbejdere som vore egne ansatte."

ERhvervsRengøring af høj kvalitet

Ud over kvalitet er vi engageret i innovation, social ansvarlighed og miljø. Vi bruger miljøgodkendte midler og moderne udstyr med fokus på ressourcebesparelse, ergonomi og effektivitet. Fordelene for vores kunder er høj kvalitet i rengøringen og et sundt og godt indeklima, hvor medarbejderne trives.

En ansvarlig samarbejdspartner

Det er vores ønske, at I ser os som en sparringspartner i det daglige samarbejde. Vi vil sikre den bedste løsning og kvalitet for jer, jeres medarbejdere og andre daglige brugere i jeres lokaler.

I har behov for en partner, som er i stand til at skræddersy en solid løsning til prisen og desuden kan bidrage til den samfundsansvarlige og bæredygtige udvikling, vi alle efterstræber.

 

Overblik og dokumentation

Dokumentation af rengøringen er afgørende. Med Toma som samarbejdspartner er I sikret dokumentation for veludført arbejde.

Vores elektroniske kvalitets-styringssystem giver jer overblik og sikkerhed for, at rengøringen lever op til jeres krav og forventninger.

Ved hjælp af arbejdsplaner, tegninger og metodebeskrivelser samt faste kontaktpersoner opnår vi den ønskede rengøringskvalitet, og I får det overblik, som giver jer tid til egne arbejdsopgaver. Læs mere om hvordan vi sikrer høj kvalitet og løbende innovation.

 

Dygtige medarbejdere og stærk ledelse

Forudsigelighed og stabilitet er vigtige betingelser for at skabe de bedste rammer for jeres forretning. Vi har fokus på faglighed og mennesker – og lægger vægt på uddannelse og et godt arbejdsmiljø.

I er sikret veluddannede servicemedarbejdere, der leverer høj kvalitet hver dag og en stærk synlig ledelse, der har de nødvendige kompetencer til at handle på stedet.

 

Fokus på faglighed og uddannelse

Behovet for rengøring varierer fra virksomhed til virksomhed og branche til branche. Sammen finder vi det niveau, som passer til jer.

Hos Toma har vi hele tiden fokus på at øge kompetencen og uddannelsen af både vores servicemedarbejdere og vores ledere, så vi altid er på forkant med vores ekspertise og kvalitet af vores leverancer til kunden. Læs mere om vores uddannelse her.

 

Rengøring under COVID-19

Vi kan hjælpe jer med at sikre den korrekte rengøring og rådgivning omkring hygiejne. Vi følger hele tiden myndighedernes opdateringer og uddanner vores medarbejdere til at kunne håndtere de nye retningslinjer. Læs mere om hygiejne, rengøring og smitterisiko og få gode råd eller læs om hvordan Toma kan hjælpe jer med at kommer sikkert tilbage på kontoret.

 

Hvordan vælger man den rigtige leverandør

Du kan læse mere om indkøb af rengøring på vores blog, eller du kan downloade vores guide til indkøb af rengøring.

Download guide her

VoREs services indenfor erhvervsrengøring

Regelmæssig rengøring / daglig rengøring:

 • Rengøring af overflader, inventar, gulve, vægge og loft
 • Fokus på berøringspunkter for at reducere risikoen for smitte
 • Kompetencer indenfor INSTA 800

Rengøringstyper:

 • Programmeret rengøring
 • Frekvensrengøring
 • INSTA 800 rengøring

Periodisk rengøring:​

 • Gulve: vedligehold, olie, polish og voks behandling
 • Hovedrengøring
 • Rengøring af kaffeautomater/køleskabe/ovne
 • Vedligeholdelse af bygninger
 • Møbelrens
 • Periodisk- og højderengøring
 • Rens af tæpper
 • Ad hoc rengøringsopgaver ved eks. vandskade, flytning, arrangementer

Special rengøring:

 1. Coronarengøring
 2. Infektionskontrol
 3. Desinfektion

Vi kan sørge for:

 1. Dispensere, papir og sæbe
 2. Mødeforplejning
 3. Servicering af diverse automater
 4. Desinfektionsmidler
 5. Måtter
 6. Omdeling af post

Kontakt os om rengøring

For at kunne besvare din henvendelse har vi brug for dit samtykke til at gemme og behandle dine personoplysninger.