En anderledes hverdag og forskellige behov

Vi har forskelige behov i forbindelse med at vende fysisk tilbage på arbejdet. Det er vigtigt, at man som arbejdsgiver i så høj grad som muligt prøver at imødekomme disse forskellige behov.

For selvom vi i princippet kan begynde at vende tilbage til fuldt fremmøde, så er det vigtigt at huske på, at ikke alle vil være klar til det med det samme.

Mange har nu arbejdet hjemmefra i mere end et år, og ligesom mange i starten af COVID-19 krisen skulle finde sig til rette med at arbejde hjemmefra, skal mange nu på samme måde vænne sig til at være fysisk tilstede på arbejdspladsen igen. Der kan være mere støj og flere forstyrrelser på kontoret end hjemme. 

Et forandret fællesskab

Man skal også vænne sig til at være en del af et fællesskab igen. Et fællesskab, som ikke - grundet COVID-19 restriktioner - kan fungere på helt samme måde som før. Firmaudflugter, fællesarrangementer eller forhold i kantinen eksempelvis - der er meget, som er markant forandret eller som på nuværende tidspunkt stadig ikke kan lade sig gøre.

Det er vigtigt stadig at prioritere fællesskabet i det omfang, det kan lade sig gøre - og husk specielt de medarbejdere, som er ansat under COVID-19. De har brug for en ekstra opmærksomhed for at blive en del af fællesskabet.

Prioriter sikkerhed og hygiejne 

Der er ingen tvivl om, at for at medarbejderne skal føle sig trygge og sikre på arbejdspladsen, skal hygiejnen og sikkerheden omkring smitterisiko være på plads. Der skal være styr på hygiejneforhold omkring kaffeautomater, kantine og lignende samt rengøring af kontaktflader.

I Toma hjælper vi i dag mange af vores kunder med at sikre den korrekte rengøring og rådgivning omkring hygiejne i forhold til COVID-19. Vi følger hele tiden myndighedernes opdateringer og uddanner vores medarbejdere til at kunne håndtere de nye retningslinjer.

Lad os hjælpe jer med at gøre den fysiske tilbagevenden nemmere - og sikre en tryg og sikker arbejdsplads for alle. Kontakt os for at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe jer.

I kan også læse om vores råd til at mindske risiko for smittespredning på arbejdspladsen.